Optiek

Monturen

Vandaag de dag kan je een bril makkelijker dan ooit aan de rest van je look aanpassen.

Elke klant krijgt een passend advies naargelang zijn eigen wensen, stijl en budget.

Je vindt bij ons kwalitatieve merken en innoverende stijlen voor elke leeftijd. We zorgen steeds voor een goede vertegenwoordiging van Belgische collecties zoals Natan, Binôche, Kinto, Malt en Matttew. De keuze van het montuur kan vergemakkelijkt worden met ons videosysteem. Elke bril wordt bij het afleveren keurig afgesteld.

Achteraf kan je natuurlijk steeds bij ons terecht voor een gratis nazicht van je bril.GlazenKinderbrillen

Waarschijnlijk zou je kind liever geen bril dragen.

Maar als dit toch nodig is, dan wil je toch een bril kiezen waarmee je zoon of dochter helemaal zichzelf kan zijn?

We hebben een uitgebreide keuze in kindermonturen: van babybrillen, in soepele materialen, tot tienerbrillen. Van onder andere de merken BBig, Milo&Me, Ray Ban, Liu Jo, ....

Sportbrillen voor kinderen vind je eveneens bij ons.ZonnebrillenSport

Een goede en comfortabele sportzonnebril beschermt de ogen tegen verblinding en biedt bescherming tegen schadelijke hoeveelheden UV-straling.

We werken hiervoor met het merk Evil Eye. Deze brillen kunnen perfect gemonteerd worden met de brilsterkte die u nodig heeft, de sterkte ingeslepen in de glazen of met een clip-in bril. De glazen zijn van kunststof en de monturen zijn voorzien van antislipdelen om perfect te blijven zitten. Bij deze sportzonnebrillen kunnen extra glazen in andere tinten verkregen worden. Tevens bieden we sportbrillen met verkleurende glazen aan.
LenzenHoorapparaten

Ook voor jouw oren willen we het beste.

Onze dames van Hoorliving (Inneke Verboven & Annelies Vastmans) nemen, net zoals wij, tijd voor u. Maak bij ons een afspraak voor een GRATIS hoortest, een controle van uw hoortoestel of voor een nieuwe aanpassing. Eveneens voor zwemdoppen of gehoorbescherming kan u bij ons terecht.

Bezoek de website www.hoorliving.be
Loepen en verrekijkers